hapjes:
tartaar van tonijn € 4
bekijk onze website voor alle andere hapjes
Soepen:
witloofsoep met zalmsnippers €5,50/l
tomatensoep met balletjes €4,50/l
Voorgerechten:
Oester Gillardeau nr 3 €5 p/s
Zeeuwse creuse groot € 2.5 p/s
Tonijncarpaccio met truffelmayonaise en foreleitjes +_ 80 gr € 8 p/p
Warme hoofdgerechten vlees:
Rosbief € 20.00 p/p
Kalkoengebraad € 18 p/p
Varkensgebraad € 18 p/p
*Al deze gerechten zijn incl warme saus, warme groenten en 6 verse aardappelkroketten
keuze uit warme groenten: boontje spek , gebakken witloof, spruitjes, wortelen, schorseneren in witte saus Max 2 soorten per persoon
keuze uit warme sauzen: stroganoff, pepersaus, vleesjus, champignonsaus Max 2 soorten saus per bestelling
keuze uit aardappelgerecht: verse kroketten 6 st, verse puree, gebakken patatjes
Warme hoofdgerechten vis:
Zeewolf €21.00 p/p
Zalm €21.00 p/p
* Al deze gerechten zijn incl courgette,wortel en brocoli, witte wijnsaus en keuze uit bovenstaande aardappelgerechten
Wildgerechten:
Stoofpotje hert/everzwijn €20.00 p/p
Everzwijnfilet €18.00 p/p
Hertenkalffilet € 23.00 p/p
Fazantfilet € 18.00 p/p
* Al deze gerechten zijn incl appeltje met veenbessen, gebakken witloof, spruitjes,wortel, wildsaus en 6 verse aardappelkroketten
suplement: kroketten 0,40€ per stuk
puree 250gr 3€
gebakken aardappelen 250gr 3€
Tijdens de feestdagen zijn ook onze koude en warme buffetten, fondue en gourmets verkrijgbaar
zie website voor meer info
Desserten:
Panna cotta rode vruchten € 7
Dessert van de chef (rode vruchten,banketbakkersroom en meringue)€ 7
Andere desserten kijk website
Bestellingen van 24/25 december ten laatste op 13 december
Bestellingen van 31/01 december/januari ten laatste op 20 december
Gelieve deze tijden te respecteren aangezien wij werken met verse producten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer