Feestdagen van 24/12 T.E.M eind januari

Seizoenaanbiedingen en feestdagen

Feestaanrader:

hapjes:

tartaar van tonijn € 4

bekijk onze website voor alle andere hapjes

Soepen:

witloofsoep met zalmsnippers €5,50/l

tomatensoep met balletjes €4,50/l

Voorgerechten:

Oester Gillardeau nr 3 €5 p/s

Zeeuwse creuse groot € 2.5 p/s

Tonijncarpaccio met truffelmayonaise en foreleitjes +_ 80 gr € 8 p/p

Warme hoofdgerechten vlees:

Rosbief € 20.00 p/p

Kalkoengebraad € 18 p/p

Varkensgebraad € 18 p/p

*Al deze gerechten zijn incl warme saus, warme groenten en 6 verse aardappelkroketten

keuze uit warme groenten: boontje spek , gebakken witloof, spruitjes, wortelen, schorseneren in witte saus Max 2 soorten per persoon

keuze uit warme sauzen: stroganoff, pepersaus, vleesjus, champignonsaus Max 2 soorten saus per bestelling

keuze uit aardappelgerecht: verse kroketten 6 st, verse puree, gebakken patatjes

Warme hoofdgerechten vis:

Zeewolf €21.00 p/p

Zalm €21.00 p/p

* Al deze gerechten zijn incl courgette,wortel en brocoli, witte wijnsaus en keuze uit bovenstaande aardappelgerechten

Wildgerechten:

Stoofpotje hert/everzwijn €20.00 p/p

Everzwijnfilet €18.00 p/p

Hertenkalffilet € 23.00 p/p

Fazantfilet € 18.00 p/p

* Al deze gerechten zijn incl appeltje met veenbessen, gebakken witloof, spruitjes,wortel, wildsaus en 6 verse aardappelkroketten

suplement: kroketten 0,40€ per stuk

puree 250gr 3€

gebakken aardappelen 250gr 3€

Tijdens de feestdagen zijn ook onze koude en warme buffetten, fondue en gourmets verkrijgbaar

zie website voor meer info

Desserten:

Panna cotta rode vruchten € 7

Dessert van de chef (rode vruchten,banketbakkersroom en meringue)€ 7

Andere desserten kijk website

Bestellingen van 24/25 december ten laatste op 13 december

Bestellingen van 31/01 december/januari ten laatste op 20 december

Gelieve deze tijden te respecteren aangezien wij werken met verse producten